Οδηγίες για download από την Rapishare

Η εταιρεία Rapidshare είναι μια Γερμανική εταιρεία που διαθέτει servers τεράστιας χωρητικότητας στους οποίους ο καθένας μπορεί να αποθηκεύει μεγάλα αρχεία, μεγέθους ακόμη και gigabytes!

Επίσης ο καθένας μπορεί να κατεβάζει αρχεία από την Rapishare, αρκεί να ξέρει τις διευθύνσεις που είναι αποθηκευμένα. Βέβαια με μερικούς περιορισμούς, κυρίως χρονικούς, ώστε να σε αναγκάσουν να γίνεις συνδρομητής, οπότε αίρονται όλοι οι περιορισμοί!

Όταν λοιπόν κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να κατεβάσετε το αρχείο, σας οδηγεί στην παρακάτω σελίδα στην οποία κατεβαίνουμε στο κάτω μέρος και επιλέγουμε free:

Στη συνέχεια μας οδηγεί στην επόμενη σελίδα στην οποία μπορούμε να δούμε το αρχείο το οποίο πρόκειται να κατεβάσουμε καθώς και ένα χρονόμετρο το οποίο μετράει ανάποδα και πρέπει να μηδενισθεί, ώστε να μας επιτρέψει να συνεχίσουμε.

Μόλις το χρονόμετρο μηδενισθεί, μας πηγαίνει αυτόματα στην επόμενη σελίδα στην οποία διακρίνουμε κάποιους χαρακτήρες (στο συγκεκριμένο παράδειγμα CGTS) και τους οποίους συμπληρώνουμε στο άδειο κουτάκι που γράφει here:.

Αφού τους συμπληρώσουμε, πατάμε το πλήκτρο "Download...." που είναι ακριβώς δεξιά. Αυτή η διαδικασία γίνεται για να μη μπορεί κάποιος να κατεβάσει αρχεία μέσω κάποιου αυτόματου συστήματος, το οποίο φυσικά δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει και να συμπληρώσει τους χαρακτήρες.

Μόλις πατήσουμε το download, ανοίγει το παράθυρο της αποθήκευσης και πατάμε SAVE για να αποθηκεύσουμε το αρχείο στον υπολογιστή μας.

 

 
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα.
Γιανναράκης Π.